Ons productieproces

Een modern productieapparaat dat voldoet aan de strengste richtlijnen. Waar gemotiveerde medewerkers er alles aan doen om hun producten te bereiden op een gecontroleerde doch ambachtelijke manier. Waar technologie en ambacht hand in hand gaan.

Elke stap in het productieproces staat gedetailleerd beschreven en wordt continu onderworpen aan een kritische vraagstelling teneinde te voldoen aan alle vigerende wettelijke relementeringen terzake en de steeds hogere eisen van de klant. HACCP is reeds jaren feilloos geïmplementeerd, vanaf medio 2005 wordt supplementair de BRC-standaard (British Retail Consortium) gehanteerd.

Binnen alle 6 de productie-afdelingen vormt elke medewerker een essentiële schakel. De structuur is dan ook zo opgezet dat elkeen de mogelijkheid heeft om ideeën te spuien. Geïnspireerde vaklui, die actief meewerken aan de vooruitgang van het bedrijf en zo de kwaliteit van onze producten mee bewaken en garanderen.

Dat zie je.
Dat proef je.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Conditions générales de vente et de livraison
General terms and conditions of sale and delivery
Allgemeine verkaufs- und lieferbedingungen
Cock's Vleeswaren NV - Industriepark-Noord 14 - 9100 Sint-Niklaas - Tel. +32 (0)3 760 12 50 - info@cocks.be