Kwaliteit

Verschillende interne controlediensten bewaken de kwaliteit van onze producten. De zeer eigenzinnige naamgeving van deze diensten spreekt daarbij boekdelen. Zo kijkt ons 'Geweten' met argusogen naar de hygiëne en de eindkwaliteit van de producten, bewaakt de 'Betrouwbaarheid' de processen binnen de diverse afdelingen, zorgt de 'Motor' voor een deugdelijke planning en garandeert de 'Olie' een vlekkeloos draaiend machinepark.

In combinatie met het eigen labo, aangevuld met externe analyses, zorgt deze doorgedreven kwaliteitscontrole voor stabiliteit, efficiëntie en een continue stroom afgewerkte producten van topkwaliteit.

HACCP
Elk bedrijf is in de voedingssector reeds enkele jaren wettelijk verplicht de Europese HACCP-richtlijn toe te passen. HACCP staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points", en houdt in dat de voedselveiligheid van de producten voor de consument gewaarborgd wordt door het beheersen van de kritische punten in het productieproces, de stocks en de distributie van de goederen.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Conditions générales de vente et de livraison
General terms and conditions of sale and delivery
Allgemeine verkaufs- und lieferbedingungen
Cock's Vleeswaren NV - Industriepark-Noord 14 - 9100 Sint-Niklaas - Tel. +32 (0)3 760 12 50 - info@cocks.be