Samenwerking met Unifresh

Unifresh is als gespecialiseerd Fresh Food Service Center (FFSC) dagelijks bezig met de handeling van fijne vleeswaren en voedingsmiddelen in de regio tussen Eindhoven en Maastricht en van Aken tot Sint-Niklaas. Om onze groei te bestendigen zijn wij op zoek gegaan naar een strategische partner die een aanvulling kan zijn op dit afzetgebied en dezelfde waarden deelt als Unifresh. Als gevolg hiervan heeft Unifresh per 1 december 2014 een verregaande samenwerking aangegaan met de groep Cock’s Vleeswaren uit Sint-Niklaas. Sedert haar oprichting in 1935 heeft dit familiebedrijf een sterke know-how opgebouwd op vlak van productkwaliteit, distributie en logistiek. Door deze samenwerking zal Unifresh nog beter kunnen inspelen op service, smaak en kwaliteit.

lees meer 

Winnaars gouden hammen actie

Na 13 weken elke werkdag een Vespa LX 50 2T te hebben weggegeven, zijn er al onze winnaars bekend. Met deze zomer in het vooruitzicht, wensen we hen veel plezier met deze schitterende prijs. Nogmaals proficiat!
Klik hier voor de foto's

lees meer 

Overname Artifresh & Dela

Unifresh is als gespecialiseerd Fresh Food Service Center (FFSC) dagelijks bezig met de handeling van fijne vleeswaren en voedingsmiddelen in de regio tussen Eindhoven en Maastricht en van Aken tot Sint-Niklaas. Om onze groei te bestendigen zijn wij op zoek gegaan naar een strategische partner die een aanvulling kan zijn op dit afzetgebied en dezelfde waarden deelt als Unifresh.

lees meer